Pagina de Parc Auto

Datorita flotei proprii de camioane de care dispunem, suntem capabili sa raspundem in mod rapid si eficient cererilor clientilor.

Prin intermediul echipamentului nou si performant, incepand de la parcul auto pana la sistemele informatice de gestiune, verificare si supraveghere a transporturilor, calitatea serviciilor este la un nivel ridicat.

 

Ca si companie detinatoare de flota auto, factor important de poluare, RomVega Trading acorda o atentie speciala protectiei mediului, dezvoltand o politica constanta in acest sens. Programele de pregatire desfasurate cu soferii companiei in scopul educarii stilului de conducere economic, folosirea combustibililor alternativi, analize lunare ale consumului de carburant inregistrat si a poluarii aferente.

PRIORITATI

O flota de autocamioane Scania, avand o capacitate de 24 tone, cu volumul cuprins intre 90mc si 100 mc, precum si autofrigorifice cu capacitatea de incarcare de 3 tone sta  la dispozitia clientilor nostrii.

In functie de cerintele beneficiarului putem asigura si 2 soferi pe camion.

Rutele cele mai frecvente sunt pe zonele Ungaria - Cehia - Slovacia - Austria - Germania - Franta - Italia - Olanda - Belgia - Luxemburg - Elvetia - Spania - Turcia.

 Un avantaj deosebit pe care il oferim  clientilor nostri, pentru care siguranta are un rol determinant in alegerea companiei transportatoare este asigurarea CMR de pana la 100.000 EUR, absolut toate marfurile fiind asigurate.

 De asemenea, performantele sisteme GPS  instalate pe majoritatea masinilor noastre ne permit sa aflam in timp real statusul marfurilor dumneavoastra.

 

 
   
 | Despre Noi | Servicii | Parc Auto | Contact |
Copyright RomVega Trading